Over Unitas

Unitas is een open jongerenvereniging voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. Dit houdt in dat zowel studenten als jongeren welkom zijn om lid te worden. ‘Open’ staat voor dat we open staan voor alle mensen, activiteiten en ideeën. Dit maakt ons een diverse groep waar iedereen zichzelf kan zijn.

De vereniging wordt volledig draaiende gehouden door haar leden. Dit wordt grotendeels gedaan door middel van commissies. Binnen de commissies en ook binnen de vereniging staan gezelligheid en ondernemen centraal. Je kan binnen Unitas allerlei verschillende dingen leren en organiseren.

Er worden wekelijks voor en door leden activiteiten georganiseerd, eens per maand is er een ledenfeest en ongeveer eens per maand wordt er ook een open feest georganiseerd. In een gemiddelde week binnen Unitas kan je op maandag naar het ledeneten met daarna een gezellige ledenavond waar vaak bordspelletjes worden gespeeld, op woensdag een woensdagmiddagborrel (Womibo) en op vrijdag naar de kroegavond of een ledenfeestje.

Commissies

Unitas heeft 12 vaste commissies en 4 tijdelijke commissies, die allemaal een functie hebben en bijdragen aan het wonder dat Unitas heet.

Bekijk commissies

Gezelschappen

Gezelschappen zijn groepen mensen binnen Unitas die samen bij elkaar komen om leuke dingen te doen, puur voor de gezelligheid.

Bekijk gezelschappen

Bestuur

NAAMFUNCTIEEMAIL
Jasmijn LaseurVoorzitter Intern,
Commissaris Beveiliging
voorzitter@jvunitas.nl
beveiliging@jvunitas.nl
Judith BijsterboschSecretaris,
Penningmeester Activiteiten,
Vicevoorzitter
secretaris@jvunitas.nl
pa@jvunitas.nl
Sjoerd van AsseldonkCommissaris Extern,
Commissaris Bar,
Commissaris Publiciteit
extern@jvunitas.nl
bar@jvunitas.nl
publiciteit@jvunitas.nl
Thomas RoodCommissaris Sociëteit,
Ledencoördinator,
Vertrouwingscontactpersoon
societeit@jvunitas.nl
lc@jvunitas.nl
vcp@jvunitas.nl
Nienke PeetCommissaris Activiteiten,
Penningmeester Bar,
vicevertrouwingscontactpersoon
ca@jvunitas.nl
pb@jvunitas.nl
vcp@jvunitas.nl
Jonathan VeprinPenningmeester Sociëteit,
Penningmeester Sponsoring
ps@jvunitas.nl
psp@jvunitas.nl